DP kleur

Over ons

Het avontuur binnen de stalen deuren is voor mij begonnen bij het plaatsen van stalen deuren voor diverse opdrachtgevers binnen de branche. Naast dat ik veel ervaring heb opgedaan, heb ik ook zeker dingen fout zien gaan. Deze fouten resulteerden vaak in een teleurstellend eindresultaat. In mijn werk kan ik deze fouten voorkomen en zorgen voor een eindresultaat waar u als klant tevreden mee bent.

Wij staan voor je klaar

Door de enorme toename in populariteit van stalen deuren en de industriële look binnenshuis, groeit ook het aanbod binnen de branche. Wanneer u voor onze service kiest, kiest u voor een kwalitatief goed product met een kortere levertijd dan de meeste andere bedrijven binnen deze branche.

Omdat ik ruim twee jaar bezig ben met het plaatsen van stalen deuren voor diverse bedrijven binnen deze branche, heb ik goed kunnen ondervinden waar de knelpunten zich bevinden. Zo werken de meeste grotere bedrijven met leveranciers uit lagelonenlanden, waardoor ik de gekste dingen voorbij heb zien komen.

Over deurplaatsen.nl

Je hoort wel eens de uitspraak ‘goedkoop is duurkoop’. Deze uitspraak is zeker van toepassing op producten van staal. Producten uit lagelonenlanden zijn niet flexibel, waardoor je deze producten niet meer aan kan passen naar eigen wens. Mijn ervaring is tevens dat consumenten soms wel drie maanden hebben moeten wachten op een product dat verkeerd gemaakt is. Vervolgens kun je bij het bestellen van een nieuwe deur weer drie maanden wachten.

Ik heb geleerd dat dit niet de service is die ik wil bieden. Daarbij ben ik tot de conclusie gekomen dat je een product van staal het beste kan verzorgen op eigen bodem. Zo worden al onze producten geproduceerd en gemaakt in Nederland. Hierdoor kan een hoogwaardig product voor een scherpe prijs worden aangeboden.

Nr 1 van NL

Deuren

Plaatsen

Garantie