DP kleur

Contact

Scharnierdeuren

Panelen

Schuifdeur

Taatsdeuren

Stel uw eigen stalen deur samen in een paar stappen.

Naast standaard maat deuren maken wij ook maatwerk deuren, eigenlijk is alles mogelijk. Dus mocht uw deur niet tussen de standaard maten staan of heeft u aangepaste maten nodig of een speciaal verzoek? Boek dan een inmeet afspraak in via het formulier.

Veelgestelde vragen

Na akkoord op de offerte en de aanbetaling van 50%, streven wij naar een levertijd van 4 weken.

Wij zijn enkel op afspraak geopend.

De installatie wordt enkel en alleen verzorgd door onszelf ofwel door aannemers of montage bedrijven, nadat ze kennis hebben gemaakt met ons product en ze zich hebben aangemeld op onze website. U kunt dus niet zelf de deur plaatsen.

Al onze deuren zijn verkrijgbaar in standaard maten.

Wij komen zelf inmeten. Wij kijken op locatie o.a. met een 360 graden laser hoe de wanden staan en meten met een meetstok de breedte en de hoogte op.

Onze deuren hebben een standaard ral kleur zwart 9005. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan ral kleuren aan en zelfs edel metaal kleuren zoals brons en chroom (d.m.v. poedercoating).

Wij gebruiken stalen kokers van 30×40 mm. Taatsdeuren, schuifdeuren en losse panelen hebben een dikte van 40 mm. Een scharnierdeur heeft een dikte van 45 mm.

In al onze deuren gebruiken wij gelaagd glas met een dikte van 6 mm.

Na het inmeten kijken wij welke standaard maat er het dichtstbij de gemeten maat komt. Deze standaard prijs wordt dan maal 1,20 gedaan. De uitkomst van deze berekening is de prijs van uw maatwerk deur.

Bijvoorbeeld: u kiest voor een taatsdeur en de uitsparing is 95×244 cm. Dan komt de standaard maat van de taatsdeur van 93×250 cm het dichtstbij de gemeten gegevens. De taatsdeur van 93×250 cm kost €1395,-. De prijs van de aangemeten deur wordt dan berekend door bovenstaande som: €1395 x 1,20 = €1674,-. Het verschil van dit bedrag = €279,-. Dit bedrag is ten opzichte van het laten aanpassen van de uitsparing vele malen goedkoper.

In veel gevallen is dit geen enkel probleem. In het geval van vloerverwarming verlijmen wij met epoxylijm dat bestaat uit twee componenten.

Dit komt eigenlijk haast nooit voor. In een enkel geval wanneer de uitsparing aan de bovenkant is onderbroken door een stalen bind, kan de deur niet geplaatst worden. Als u een deur wil plaatsen in een uitsparing van een dragende muur is het verstandig om na te vragen of hier geen stalen bind is geplaatst.

Wanneer u kiest voor een standaard maat moet de uitsparing exact gemaakt worden op de maat van de bestelde deur.

Bijvoorbeeld: u kiest voor een scharnierdeur met als standaard afmeting 93×231,5 cm, dan moet de uitsparing gemaakt worden op 93 cm breed en 231,5 cm hoog.